Miran St

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja na Peričevi ulici, v soseski Bežigrajski dvor, približno 2 km od Prešernovega trga. V bližini so lokali, restavracije, trgovine, pokrita tržnica ter nedaleč stran je tudi Gospodarsko razstavišče in Gospodarska zbornica.
Enosobni apartma je v petem nadstropju nadstandardne zgradbe z dvigalom. Ima sobo s posteljo dimenzije (160 x 200 cm), pisalno mizo s telefonom, LCD televizorjem, CATV in brezplačnim širokopasovnim žičnim in brezžičnim (Wi-Fi) internetnim dostopom, kavč, ki se raztegne v ležišče (140 x 200 cm), jedilni kot in ločeno kuhinjo, opremljeno s posodo, priborom, štedilnikom s pečico, hladilnikom. Kopalnico je opremljena s tuš kabino, straniščem in pralnim strojem, zastekljeni balkon ima sedežno garnituro. V apartmaju je tudi likalnik in likalna deska, sušilnik za lase, posteljnina in brisače. Ima tudi lastni parkirni prostor v garaži v kleti zgradbe (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m) - dnevna cena najema je 12 €, mesečna pa 120 €. Rezervacije po predhodnem naročilu. Pred zgradbo je tudi plačljivo javno parkirišče.
Nastanitev
Miran St
Tip (*)
A2S
Naslov
Peričeva ul.
Lokacija (*)
II.
Kategorija (*)
333
Naša ocena
3.53.53.5
Površina m²
41
Št. ležišč
2
Št. pomožnih ležišč
0
Št. spalnic
ST
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
B
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
G
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 65 € (1-2)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 59 € (1-2)
Cena/teden
od 413 €
Cena/mesec
od 1.090 €
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (65 €).

Paket 'prvi zajtrk' v apartmaju; 10 €/ 1 oseba, vsaka dodatna oseba 5 €

Vodeni ogledi mesta Ljubljana v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku; 1-5 oseb 70 €, 10% popust za goste v Apartmajih Tour As Ljubljana.

Review:
We were delighted to find such a nice, well equipped and clean apartment and felt indeed very comfortable.

Thanks Mitja, its been great – the apartment was first class – hope to see you again, soon

Stayed here for 10 days and could'nt find a single fault with the apartment. Also could'nt have found a nicer group of people to have dealed with in booking the apartment. It's in a lovely, quiet, accessable area. Thanks for all your help. =) (from Ireland)

We stayed here for six weeks. The apartment was decent. The country itself is really beautiful and I suggest that you will visit all close by mountains and further ones if possible. They are the best thing in Slovenia. The people here are also really kind and you should get some friend quiet easily. The weather was varying, but overall decent. In some days it was raining and other days sun shined and the temperature was well over 30 °C. I hope you enjoy your stay as much as we did.