Sonja

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja v hiši z vrtom na mirni lokaciji na Bičevju, v bližini Inštituta Jožef Štefan in Fakultete za elektrotehniko. Do Prešernovega trga je manj kot 1,5 km, v bližini pa je postajališče avtobusov številka 1 in 6, ki vozita direktno v center mesta. Apartma je pol-kleten in ima eno spalnico z ležiščem (160 x 200 cm), drugo spalnico z dvema ločenima posteljama, dnevni prostor s kavčem, ki se raztegne v dve dodatni ločeni ležišči, kuhinjo opremljeno s posodo, priborom, štedilnikom s pečico, mikrovalovko, hladilnikom in jedilnim kotom ter kopalnico s tušem in pralnim strojem. Opremljen je s CATV, z brezplačnim širokopasovnim žičnim in brezžičnim (Wi-Fi) internetnim dostopom, likalnikom, likalno desko, sušilnikom za lase, posteljnino in brisačami.
Kajenje v apartmaju ni dovoljeno!
Gostom je na razpolago vrt z zunanjo mizo. Brezplačno parkirišče je pred hišo (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m).
Nastanitev
Sonja
Tip (*)
A4+2
Naslov
Bičevje
Lokacija (*)
II.
Kategorija (*)
333
Naša ocena
2.52.5
Površina m²
70
Št. ležišč
4
Št. pomožnih ležišč
2
Št. spalnic
2
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
P
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 116 € (1-4)
od 128 € (5)
od 140 € (6)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 95 € (1-4)
od 107 € (5)
od 119 € (6)
Cena/teden
od 770 €
Cena/mesec
od 1.690 €
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (85 €).

Paket 'prvi zajtrk' v apartmaju; 10 €/ 1 oseba, vsaka dodatna oseba 5 €

Vodeni ogledi mesta Ljubljana v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku; 1-5 oseb 70 €, 10% popust za goste v Apartmajih Tour As Ljubljana.

Review:
We would like to thank you for the nice apartment you hired us. It was excellent and very very very very tidy and also well equipped. We also like to thank that kind woman Sonja who lived on the top of our apartment. She was very helpful and nice with us. Hope to see you again in the future and make sure that we will contact you.

What a wonderful base to explore Slovenia. The rooms are large and comfortable with modern conveniences and free internet. Close to city & good pubs & restaurants. Would certainly come back.

We had a lovely holiday here. Everything was clean and well prepared. Thank you Sonia for all kindness. Ljubljana is beautiful. We enjoyed the zoo, cafes, boat trips, castle, lake Bled and the coast.

Nije nam bilo loše u ovim apartmanima. Mnogo hvala gospe Sonji za njezinu pažnju i dobro. Željimo njoj mnogo zdravlja i uspjeha (from Ukraina)

It was a comfortable stay in Sonja, which is very close to J.Stefan Institute as well as city center. Almost every things can be found within walking distance. The landlady (owner) was very kind.