Jos A4

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja v starem mestnem jedru na Prečni ulici v visokem pritličju staro meščanske stavbe na mirni lokaciji, samo korak od Tromostovja in ljubljanske tržnice.
Apartma ima dve spalnici z lastno kopalnico s tušem in umivalnikom, stranišče je ločeno in dostopno iz predsobe apartmaja. Ena spalnica je opremljena z deljivo zakonsko posteljo, druga s posteljo dimenzije (140 x 200 cm). Dnevni prostor z raztegljivim kavčem (160 x 200 cm) in CATV je od kuhinje ločen z jedilno mizo. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom s pečico, malimi gospodinjskimi aparati, posodo in priborom. V apartmaju je brezplačni širokopasovni žični in brezžični (Wi-Fi) internetni dostop, pralno sušilni stroj, likalnik z likalno desko, fen, posteljnina ter brisače. Gostje imajo lahko dostop do privatnega travnatega dvorišča.
Kajenje v apartmaju ni dovoljeno !
Privatno parkirišče za dnevno doplačilo 12 € je približno 100 m stran od apartmaja (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m) - dnevna cena najema je 12 €, mesečna pa 120 €. Rezervacije po predhodnem naročilu.
Nastanitev
Jos A4
Tip (*)
A4+1
Naslov
Prečna ul.
Lokacija (*)
I.
Kategorija (*)
22
Naša ocena
2.02.0
Površina m²
55
Št. ležišč
4
Št. pomožnih ležišč
1
Št. spalnic
2
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 116 € (1-4)
od 128 € (5)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 95 € (1-4)
od 107 € (5)
Cena/teden
od 770 €
Cena/mesec
od 1.690 €
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (90 €).

Paket 'prvi zajtrk' v apartmaju; 10 €/ 1 oseba, vsaka dodatna oseba 5 €

Možnost samopostrežnega zajtrka v City hotelu, Dalmatinova 15 (200 m).

Vodeni ogledi mesta Ljubljana v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku; 1-5 oseb 70 €, 10% popust za goste v Apartmajih Tour As Ljubljana.

Review:
Had a lovely time here. The apartment is very well located and equipped. In short, you could not ask for more! Ljubljana itself is an interesting city with friendly people. We hope to come back someday. The staff at Tour AS were helpful and friendly. (from UK)

It is always nice to come to Ljubljana and live in the old town. Weather sunny, 1 day thunder and brain. A nice holiday enjoying good food and friendly people. (from Finland)

A warm ąnd cozy place for a two-night stay in Ljubljana! Thanks to Skupina Apartmaji Tours for Postojna/Predjama trip which made our Slovenia trip worth to visit. We definitely want to come back again! Thanks again! (from Hong Kong)

We had a pleasant stay. Well located, quite and we hope to be back soon. (from Nigeria)

Thank you for everything. (from Finland)

We loved our visit to Slovenia, lots to do & see. Everyone was lovely to us. Apartment was everything we needed, quiet & comfortable. Will come again. Thank you. (from England)