3. Rеdni enodnevni izleti

DOLINA SMARAGDNE REKE SOČE

Enodnevni izlet za vse tiste, ki uživate kadar ste aktivni! Izlet lahko združimo z raftingom v eni izmed najlepših rečnih dolin na svetu. Reko Sočo upravičeno imenujemo smaragdna lepotica saj jo odlikuje zeleno-modra barva in kristalno čista voda.
Izlet začnemo z vožnjo proti Kranjski gori, tradicionalnem slovenskem smučarskem središču in prizorišču smučarskih tekem za svetovni pokal. Naša prva postaja je slikovito jezero Jasna, ki leži ob vznožju mogočnih Julijcev.

Vožnjo nadaljujemo po strmi gorski cesti v smeri Vršiča, mimo Ruske kapelice, lesene cerkve postavljene v spomin na ruske ujetnike, ki so umrli med gradnjo te veličastne ceste v času 1. svetovne vojne.

Na vrhu Vršiča, najvišjega gorskega prelaza v Sloveniji (1611 m), se bomo ustavili in uživali v čudovitih pogledih. Tu nas čaka lokalni kolesarski vodnik z vso potrebno opremo. Nadenemo si čelade, skočimo na kolesa in začnemo 3-urno vožnjo (40 km) v dolino reke Soče. Začnemo s 25 serpentinami, navzdol seveda.
Spustimo se v dolino Soče in reki sledimo do Bovca, adrenalinske prestolnice Slovenije, kjer nas čaka popoldanska rafting avantura, seveda v kolikor želite. Še preden zabredemo v reko, se okrepčamo s kosilom in pretegnemo noge s sprehodom po mestu.

Na rafting nas spremlja izkušeni vodnik, ustrezna varnostna oprema in seveda čudovito naravno okolje, kar zagotavlja nepozabno doživetje. Enodnevni izlet zaključimo z vrnitvijo skozi spodnji del doline reke Soče, mimo Kobarida, kjer je možen ogled Kobariškega muzeja I. svetovne vojne.
V Vipavski dolini se za zaključek ustavimo na degustaciji primorskih vin.
Cena vključuje prevoz, vodenje v angleškem jeziku. Odhod je iz Ljubljane, po dogovoru je možen odhod tudi iz drugih krajev v Sloveniji.

Cena 99 €/osebo

Možna doplačila:
downhill spust s kolesi z Vršiča v dolino Soče 45,00 €
rafting na Soči 36,00 €
spust s kajakom po Soči 36,00 €
soteskanje 60,00 €

Možno je tudi kopanje v reki Soči (odvisno od vremenskih razmer), zato priporočamo, da s seboj vzamete tudi kopalno opremo in brisačo.

Odhod ob sobotah ob 8:00 iz Ljubljane, odhodi iz drugih krajev v Sloveniji so po dogovoru.
Cena
1 oseb 99.00 EUR
Trajanje
10 ur
Dolžina
300 km
Povpraševanje Nazaj
V cene vodenih izletov je vključen prevoz, nezgodno zavarovanje in vodenje v slovenskem, angleškem ali ruskem jeziku. Ostali jeziki po dogovoru.
Vstopnine so vključene v cene rednih vodenih izletov po urniku, medtem ko v cene individualnih izletov vstopnine niso vključene.
Minimalna udeležba za redne vodene izlete po urniku v angleškem jeziku sta 2 osebi, sicer se lahko izlet prestavi na drug dan.

Prevozi do znamenitosti vključujejo prevoz in angleško govorečega voznika (brez vodenja in vstopnin).

Plačilni pogoji: plačilo v celoti do enega dneva pred začetkom koriščenja storitev
Način plačila: plačilo v gotovini, z nakazilom ali s plačilnimi karticami Eurocard, Mastercard, Visa, American Express.
Odpoved: Če izlet odpoveste v manj kot 24-ih urah pred začetkom izleta, se plača celotni znesek izleta.

Za nekatere primere se lahko dogovorijo drugačne cene in pogoji kot so navedeni v teh splošnih pogojih.
TOUR AS si v skladu z Zakonom o obligacijskih razmerjih pridržuje pravico do odpovedi programa v primeru višje sile in do manjših sprememb v programu, vendar ne na škodo vsebine.

Splošni pogoji so del programa.
 
Po dogovoru vam pripravimo individualno ponudbo za izlet po Sloveniji, tudi za večje skupine.
Central Apartments Tour As
Rezervacije
TOUR AS d.o.o., Mala ulica 8
1000 Ljubljana, SLOVENIJA
T: 01 434 26 60, F: 01 434 26 64
E: info@apartmaji.si
GPS: 46° 03' 12.16"N, 14° 30' 29.70"E