Helena Ljubljana apartment

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja na Topniški ulici, manj kot 2 km od Prešernovega trga, v bližini glavne avtobusne in železniške postaje, Kliničnega centra na eni strani Gospodarskega razstavišča na drugi strani. Apartma je v 15. nadstropju stolpnice z dvigalom in gosti lahko uživajo čudovit razgled na mesto, Ljubljanski grad in na gore v ozadju.
Apartma je funkcionalno opremljen. Ima sobo, kjer je spalno bivalni del z zakonsko deljivo posteljo (180 x 200 cm) ter dnevni del, kjer je pisalna miza, televizija in dva enoseda, ki se raztegneta v dodatni ležišči (90 x 200 cm). Prostorna kuhinja je opremljena s štedilnikom s pečico, prostornim hladilnikom, pomivalnim strojem in jedilnim kotom ter ima izhod na balkon. V kopalnici je kopalna kad in pralni stroj. V apartmaju je tudi posoda, pribor, CATV, telefon, brezplačni širokopasovni žični in brezžični (Wi-Fi) internetni dostop, klima, likalnik z likalno desko, sušilnik za lase, posteljnina, brisače. Javno plačljivo parkirišče je pred zgradbo.
Nastanitev
Helena Ljubljana apartment
Tip (*)
A2+1
Naslov
Topniška ul., Ljubljana
Lokacija (*)
II.
Kategorija (*)
333
Naša ocena
3.03.03.0
Površina m²
48
Št. ležišč
2
Št. pomožnih ležišč
1
Št. spalnic
1
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
B
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 79 € (1-2)
od 91 € (3)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 75 € (1-2)
od 87 € (3)
Cena/teden
od 483 €
Cena/mesec
od 1.090 €
46.060448
14.520268
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za končno čiščenje (70 €).

Review:
It was so nice and comfortable to stay in this perfect apartment. Slovenia is a beautiful country with friendly people (from Israel)

We liked this apartment very much. Its location is very close to the train station and old city. I must say that Tivoli park is also close here and perfect place for families with young children. Ljubljana is a lovely city with friendly people. We would like to come here again and stay in one of your apartments (from Italy)

We have had a fantastic time in Ljubljana. The apartment has been perfect for us, especially the view over the city that offers. Ljubljana is a very beautiful city with friendly people and a great food and restaurants. We thank apartmaji for our stay in apartment Helena!

The nightlife have been really good, but that was the only thing we experienced so we will have to come back. And if we are lucky we can stay again here, at Helena.
A2 + 1
Topniška ul., Ljubljana
od 75 € za 2 osebi