Tour As Apartmaji in doživetja slovenske raznolikosti

Prvi apartmaji s ponudbo individualnih doživetij v Ljubljani od leta 1993

Apartmaji Tour As, doživite Ljubljano kot Ljubljančan

Če želite bivati sproščeno kot lokalni prebivalci, s pestro dodatno ponudbo doživetij in odličnim servisom v ozadju, so apartmaji in doživetja Tour As v Ljubljani za vas prava izbira. Recepcija in prve nastanitve se nahaja na Mali ulici 8, na vstopu v peš cono starega mestnega jedra.
A
partmaje in sobe Tour As po modelu razpršenega hotela sestavlja več kot 40 nastanitev na različnih lokacijah v centru Ljubljane in njegovi neposredni bližini.  Vse nastanitve imajo brezplačni Wi Fi, LCD TV z vsaj 40-imi programi, apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, pralni stroj in vse kar potrebujete tudi za mesečno bivanje. Mnogi apartmaji in sobe imajo klimatsko napravo, balkon in lastno parkirno mesto.
Pri nas lahko opravite neposredno online rezervacijo ali pošljete povpraševanje. Dobrodošli!

Nočitev od 29 EUR do 95 EUR / osebo.

 

Odkrivajte Ljubljanske zgodbe in raznolikost Slovenije

Naša posebnost so tematski ogledi in doživetja mesta Ljubljana. Poleg klasičnih ogledov prestolnice, vas vabimo na voden kulinarični ogled »Od nekdaj jedi so ljubljanske slovele«, po sledeh rimskega mesta Emone ali na aktivno doživetje s kanuji po reki Ljubljanici. Individualno vas popeljemo do slovenskih ikon kot so Bled, Postojnska jama, Lipica in Piran, do drugih manj poznanih biserov Slovenije in vse do znamenitih mest sosednjih držav, kot so Benetke, Trst, Celovec, Dubrovnik. Organiziramo tudi eno ali večdnevne izlete za skupine in programe po vaši meri.
Turistična vodenja nudimo v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku.

Vodeni ogledi Ljubljane: 2 uri, (1-5) oseb = 80 EUR
Postojnska jama in ... ali Bled in ... : 5 ur, (1-4) osebe = 120 EUR
 
 

Dodatna ponudba

Za enostavno in udobno bivanje

Transferji: Letališče Brnik - Jože Pučnik od 9,5 EUR do 25 EUR / osebo, Bled (1-4) osebe = 70 EUR, Benetke (1-4) osebe = 250 EUR
Paket "prvi zajtrk" v apartmaju: 1 oseba = 10 EUR, vsaka naslednja   oseba = 5 EUR
Samopostrežni zajtrk v City Hotelu: 10 EUR / osebo
Najem vozil (Rent a car): od 23 EUR do 165 EUR / dan

Dnevno urejanje nastanitev, spremstvo poslovnih gostov

Izleti, ogledi, kulinarična in aktivna doživetja