Izbrani apartmaji in doživetja slovenske raznolikosti

Več kot 40 apartmajev in sob v Ljubljani organiziranih po modelu razpršenega hotela - od leta 1993  

Doživite Ljubljano kot Ljubljančani v izbranih apartmajih Tour As

Če želite bivati bolj svobodno, se pomešati med lokalne prebivalce, so Apartmaji Tour As v Ljubljani prava izbira. Izbirate lahko med več kot 40-imi nastanitvami razpršenega hotela Tour As na različnih lokacijah v centru Ljubljane in njegovi neposredni bližini. Sobe, studio apartmaji, apartmaji z eno, dvema ali tremi spalnicami, so pripravljeni za bivanje 1-7 oseb. Apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, LCD TV z vsaj 40-imi programi, brezplačni Wi Fi, pralni stroj in vse kar potrebujete tudi za mesečno bivanje. Mnogi apartmaji imajo klimatsko napravo, balkon in lastno parkirno mesto. Skupna recepcija Tour As se nahaja na Mali ulici 8, na vstopu v peš cono starega mestnega jedra.

Nočitev od 29 EUR do 95 EUR / osebo.

 

Odkrivajte Ljubljanske zgodbe in spoznajte raznolikost Slovenije z ogledi, izleti in potovanji

Naša posebnost so tematski ogledi in doživetja mesta Ljubljana. Poleg klasičnih ogledov prestolnice, vas vabimo na voden kulinarični ogled »Od nekdaj jedi so ljubljanske slovele«, po sledeh rimskega mesta Emone ali na aktivno doživetje s kanuji po reki Ljubljanici. Individualno vas popeljemo do slovenskih ikon kot so Bled, Postojnska jama, Lipica in Piran, do drugih manj poznanih biserov Slovenije in vse do znamenitih mest sosednjih držav, kot so Benetke, Trst, Celovec, Dubrovnik. Organiziramo tudi eno ali večdnevne izlete za skupine in programe po vaši meri.
Turistična vodenja nudimo v slovenskem, angleškem in ruskem jeziku.

Vodeni ogledi Ljubljane: 2 uri, (1-5) oseb = 80 EUR
Postojnska jama in ... ali Bled in ... : 5 ur, (1-4) osebe = 120 EUR
 
 

Dodatna ponudba

Za enostavno in udobno bivanje

Transferji: Letališče Brnik - Jože Pučnik od 9,5 EUR do 25 EUR / osebo, Bled (1-4) osebe = 70 EUR, Benetke (1-4) osebe = 250 EUR
Paket "prvi zajtrk" v apartmaju: 1 oseba = 10 EUR, vsaka naslednja   oseba = 5 EUR
Samopostrežni zajtrk v City Hotelu: 10 EUR / osebo
Najem vozil (Rent a car): od 23 EUR do 165 EUR / dan

Dnevno urejanje nastanitev, spremstvo poslovnih gostov

Izleti, ogledi, kulinarična in aktivna doživetja