Eva Ljubljana apartment

Rezervacija
Povpraševanje
Splošna obvestila in pogoji bivanja
Apartma se nahaja na Štihovi ulici v Zupančičevi jami. V neposredni bližini je gospodarsko razstavišče in vinoteka, do Prešernovega trga je približno 1,5 km. V bližini je veliko otroško igrišče.
Klimatiziran apartma je moderno opremljen in obsega spalnico z zakonskim ležiščem (180 x 200 cm), sobo z enojno posteljo, dnevno sobo s kavčem, ki se raztegne v dodatno ležišče (160 x 200 cm), jedilnim kotom in kuhinjskim delom s sodobno kuhinjo opremljeno s posodo, priborom, štedilnikom s pečico, hladilnikom in pomivalnim strojem ter kopalnico s tušem in pralnim strojem. V apartmaju je tudi LCD TV, CATV, telefon, klima, brezplačni širokopasovni žični in brezžični (Wi-Fi) internetni dostop, likalnik z likalno desko, sušilnik za lase, posteljnina, brisače. Apartma je v četrtem nadstropju zgradbe z dvigalom, iz katerega je dostop do parkirnega mesta v podzemni garaži - vključeno v ceno (samo za osebna vozila, ki ne presegajo dolžine 5m). Rezervacije po predhodnem naročilu. Javna plačljiva parkirna mesta so pred zgradbo.
Nastanitev
Eva Ljubljana apartment
Tip (*)
A3+2
Naslov
Štihova ul., Ljubljana
Lokacija (*)
II.
Kategorija (*)
333
Naša ocena
4.04.04.04.0
Površina m²
65
Št. ležišč
3
Št. pomožnih ležišč
2
Št. spalnic
2
Posteljnina, brisače
Jedilni pribor, posoda, gost. aparati
Lastna kopalnica
TV z več kot 40-imi programi
Internet (*)
Pisalna miza
Mikrovalovna pečica
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Klima
Balkon (B)/Terasa (T)/Loža (L)
Garaža (G)/Privatno parkirišče (P) (*)
G
Cena/dan (01.04.-01.11.) (Št. oseb)
od 105 € (1-3)
od 117 € (4)
od 129 € (5)
Cena/dan (01.11.-01.04.) (Št. oseb)
od 95 € (1-3)
od 107 € (4)
od 119 € (5)
Cena/teden
od 630 €
Cena/mesec
od 1.590 €
46.062549
14.514744
V primeru najema po mesečni ceni je obvezno doplačilo za

Review:
Here we are again! We liked Slovenia so much last year; we have come back for another visit. We have been made most welcome here again. Thank you very much for everything.

This is a very good apartment; we loved spending our holidays here. (from Sweden)

We have had a great holiday here in Slovenia, the apartment is very comfortable and in a great position, very easy to walk into town through the station. We found the ‘SANDI’ shop the best in area. We did Postojna cave trip– excellent & town Piran. We will definitely come back to Ljubljana to your beautiful apartment. (from UK)

We had a really lovely one week Holiday here in Slovenia. We are really thankful for the comfort of this apartment, because we were visiting so many wonderful places, that after we was really tired and we could relax here. Everything was nice. Thank you, we will send you more people from Hungary.

Simply fantastic stay! Many thanks.

We are having a wonderful time. I found thus book in my gorgeus little room and could not help writing in it, even though we are spending 4 nights here and this is my second. I love this apartment. (from Australia)
A3 + 2
Štihova ul., Ljubljana
od 95 € za 3 osebe